10.07.2006 г., 10:57 ч.

Две счупени сърце ... 

  Поезия
1113 0 7

Усмивка, поглед и думи топли в малко писъмце,
необяснимо желание, допир на треперещи ръце!
Копнеж, искра в очите и сълзи на моето лице,
жадувана целувка, прегръдка нежна, невинна като на дете!
Пламтяща обич, неземни чувства, горящи под черното небе,
убийствена раздяла, тъга и болка... и огромна рана в моето сърце!

Сълзи в очите, мъка и безкрайна самота,
непоносима болка, мрак и две счупени сърца...

© Марина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??