11.02.2011 г., 22:48 ч.

Две сенки 

  Поезия » Любовна
630 0 1

Слънцето надникна през раменете ни

и за последен път погали сенките ни -

сенките прегърнати.

А после тихо превали, за да заспи

и да сънува влюбените образи.

Нощта дойде и трая точно толкова,

колкото трае истинската нощ.

Не продължи по-дълго

от една целувка.

Това не е преструвка,

защото устните ни бяха слети цяла нощ.

 

 

И как желая от сега нататък

в живота ми да има отпечатък от твойта сянка,

независимо дали си пред или край фокуса на обектива.

Аз искам да те има в мойта снимка!

 

© Виолета Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??