10.06.2016 г., 7:46 ч.

Две сини очи 

  Поезия » Любовна
271 1 1

                                                   Две сини очи

 

Две хубави, честни сини очи,

колко ли  дълго са били сами!?

Големи, дълбоки като езера

ме гледат от снимката Сега!

 

Две хубави очи, очите на Жена,

която ме хареса, подаде ми ръка!

Поех ръката нежна веднага,

дано с нея срещнем Любовта!

 

Една жена, мила ,нежна и ранима,

сърцето ми трепна, това е Любима!

То я усети, то я позна,

дочака и то да срещне Любовта!

 

Потърпи така мое моторче любимо.

Ти толкова страдало и ранимо!

Дано познал си я,дано това е Тя!

Туптиш тъй силно,надявам се да е Така!

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??