3.12.2010 г., 0:00 ч.

Две слънца 

  Поезия » Любовна
976 0 4

Нейде там на край света,

в галактика една

съществуват две слънца.

 

Най-обичаните същества...

 

Нейде там на край света,

вечно ще живеят

нашите сърца.

 

Вечно ще обичат,

за тях легенди ще изричат -

за двете слънца, на край света.

 

Две сърца с една душа...

© Кети Станкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??