Нейде там на край света,
в галактика една
съществуват две слънца.
Най-обичаните същества...
Нейде там на край света,
вечно ще живеят
нашите сърца.
Вечно ще обичат,
за тях легенди ще изричат -
за двете слънца, на край света.
Две сърца с една душа...
© Кети Станкова All rights reserved.