22.01.2010 г., 14:08 ч.

Две съдби 

  Поезия
482 0 1
Аз съм твоя жена, нали?
Не пред хората, а пред Бога.
Всички чувства по равно делим
и се обичаме, без условия.

Аз съм твоя съдба, а ти
част си от едно прераждане.
Всичко виждам през твойте очи,
чувствата ми минават през разума.

Аз и ти сме си две съдби,
в едно цяло, намерили себе си.
Във пространството две звезди,
а във космоса - две съзвездия.

Аз съм твоя жена, нали?
Ти мой си по собствена воля.
Между нас няма брачни халки
и сме заедно - по волята Божия.

© Диана Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Между нас няма брачни халки
    и сме заедно - по волята Божия.
    Много ми хареса!
Предложения
: ??:??