7.10.2014 г., 23:02 ч.

Две съседки 

  Поезия » Хумористична
528 0 0

                    Две съседки                                         

                                  кавър  

             Аз си имам две съседки

             две съседки братовчедки,

             първата се казва Руска

             сутрин прави ми закуска -

             с другата на име Минка          

             вечер сладко, сладко спинкам!!!

             Тъй я карам от години

             ден да дойде, друг да мине,

             няма грижи, ни проблеми

             кажи ми, кой е като мене?

             Тъй беше - да, но веке - не

             какъв акъл им, брат дойде

             но взеха честичко и двете

             да намекват нещо за съвета

             така, че както подразбирам

             трябва вече да избирам

             с коя от двете по закон

             да изслушаме Менделсон!

             Да, но със коя от двете

             моля Ви се , ха кажете

             на Руска, ако не откажа

             на Минка пък какво ще кажа.

             Не мога, дявол да я вземе

             да разреша я, таз дилема.

             Но чакай, а защо не взема

             да се обадя пък на Пенка

             отдавна тя е моя фенка

             ще трябва утре да я видя,

             тъй никой няма да обидя.

             При ново гадже, нов конак

             и ще съм  ергенче пак!!!   

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??