12.12.2007 г., 10:54 ч.

Две тела 

  Поезия
818 0 8

По разаказа на Романтик (Христо Костов) - "В чуждо тяло"

 

 

Две нежни тела впити в едно,
слети и те, и душите,
изгарящо от страст легло
и шепот тих, ехтящ във ушите...

Две тела, докосващи безкрая,
запотени прозорци... заключена врата...
две съзнания страстно омаяни,
сърце в сърце, ръка в ръка...

Нетърпимо едно друго очакват...
две тела, така нежно докосващи.
Грешно ли е да са еднакви?
Две тела... омагьосващи...

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??