8.11.2007 г., 18:54 ч.

Две тела 

  Поезия » Любовна
1119 0 8
Две тела живеят неразделни,
две тела в любов завинаги обречени.
Целувка нежна, после топъл дъх
на две тела и чувства неизречени.

В прегръдка силна две тела
тая нощ не чувстват чужда.
Спокойствие и миг на тишина
две тела с любов събуждат.

Застанали спокойно до перваза,
две тела в любов се вричат
и лунна светлина косите леко гали,
че две тела до смърт ще се обичат.

© Стефан Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??