3.01.2009 г., 13:47 ч.

Две вселени необятни... 

  Поезия » Любовна
1291 1 47

Две вселени необятни -

с теб не си дарихме всичко...

Аз бях странно-непонятна,

ти реши да си себичен.

 

Сякаш между нас пулсира

глухоняма отчужденост.

Нещо хубаво умира -

май са чувствата ни тленни...

 

Можехме да сме щастливи -

части на единно цяло...

Само болката е жива,

пареща във нас. Отляво.

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??