13.05.2022 г., 9:47 ч.

Две зелени очи 

  Поезия » Любовна
394 0 0

Две зелени очи, копнея аз да видя,

тези две очи са изпълнени с магия.

Поглеждайки в тях сърцето ми препуска

в ритъм непознат, но тъй приятен.

 

Две зелени очи, изпълнени с мистика,

в тези две очи откривам себе си.

Поглеждайки в тях времето за мен спира,

мистичното в тях е тъй красиво.

 

Две зелени очи, откраднаха сърцето ми,

в тези две очи сякаш дявола се е скрил.

Поглеждайки в тях приканват ме към грях,

готова да съгреша, но без тях да не продължа.

 

Две зелени очи, откраднали съня ми,

дори когато спя на сън пак ги виждам.

Поглеждайки в тях , магията ме връхлита,

но знам , че след миг ще се събудя.

 

В две зелени очи, влюбих се ужасно,

без тези две очи, времето тежи.

Не поглждайки в тях,

усмивката ми я няма.

Но след като ги видя пак,

животът за мен започва отначало.

 

Две зелени очи, за мен тъй любими, 

загледана в тях, усмивка имам аз.

Две зелени очи, тъй са ми любими,

две зелени очи, безкрайно красиви.

© Полина Евтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??