29.05.2009 г., 21:53 ч.

Двечките завинаги 

  Поезия
787 1 2

С тебе се познаваме от малки,
постоянно двечките си бяхме,
заедно растяхме и заедно мечтахме,
заедно се смяхме и заедно тъжахме.

 

Винаги една до друга бяхме,
а моментите трудни и сладки,
преминавахме и преживявахме,
макар че бяхме още малки.

 

Болката от любовта не беше толкова голяма,
щом ти беше до мен, за да промиеш моята рана,
да ми кажеш две-три мили думи:
"Хайде, усмихни се! Животът продължава!"

 

Никога не ще разбереш колко те обичам,
колко си ми помагала,
колко пъти паднала в калта,
ти си ме изправяла!

© Дамяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??