12.04.2017 г., 13:41 ч.

Двойка 

  Поезия » Друга
359 2 1

 

*

**

 

Когато я видях,

 

разбрах, че това ще е първата ми двойка.

Не си научих урока и си я заслужих.

 

Тогава училището беше животът ми.

 

***

 

Сега животът е училището ми.

 

Научих си урока и си я заслужих;

разбрах, че това ще е последната ми двойка,

 

когато Я видях.

 

**

*

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??