23.02.2004 г., 21:32 ч.

Двойно 

  Поезия
1202 0 2
Две цигари в един пепелник.
Два погледа в димна завеса.
Две съдби от живот многолик.
Две усмивки съдбата понесла.
 
Два гаснещи фаса във мрака.
Две тръпки болките скриват.
Две сърца безмълвно очакват.
Две чаши любов да отпият.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??