Feb 23, 2004, 9:32 PM

Двойно 

  Poetry
1200 0 2
Две цигари в един пепелник.
Два погледа в димна завеса.
Две съдби от живот многолик.
Две усмивки съдбата понесла.
 
Два гаснещи фаса във мрака.
Две тръпки болките скриват.
Две сърца безмълвно очакват.
Две чаши любов да отпият.

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??