19.10.2010 г., 11:35 ч.

Дворец от светлина 

  Поезия » Философска
349 0 2

Дворец от светлина

ще сътворим -

от пътя на света

на пътя на духа

ний заедно ще ходим.

Вълната на мира

в човешките сърца

ний ще събудим.

Само обич

и птичи песни

земята ни ще слуша

от своите деца,

от нашата душа...

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??