13.07.2011 г., 23:37 ч.

Двубой 

  Поезия » Хумористична
712 0 4

                                       Две яйца, неразрешили

                                       помежду си спор - се сбили.

                                       Това, което оцеляло,

                                       сила в себе си видяло.

                                       От радост то подскочило,

                                       но на пода пльокнало.

                                       В предсмъртната агония

                                       си казало със ирония:

                                       -Разбрах едва сега,     

                                       че всичкото е суета.

                                       Другото яйце

                                       загина в бой поне,

                                       а моят край настъпи

                                       зарад глупостта ми.

                                       Не трябваше безспорно

                                       да се вземам насериозно!

© Георги Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??