23.08.2017 г., 9:48 ч.  

Двуличие 

  Поезия » Любовна, Еротична
1030 1 0

Погледът ти,
когато ме чукаш,
е различен
от онзи,
когато си говорим,
гледайки ме
и сякаш
не виждайки.

© monicaley Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??