Aug 23, 2017, 9:48 AM  

Двуличие 

  Poetry » Love, Erotic
1035 1 0

Погледът ти,
когато ме чукаш,
е различен
от онзи,
когато си говорим,
гледайки ме
и сякаш
не виждайки.

© monicaley All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??