18.03.2011 г., 19:07 ч.

Дяволът на ухото ми говори 

  Поезия » Друга
657 0 0

Дяволът ли на ухото ми говори?

Или разумът ми дяволски отново съзнанието ми отвори?

"Давай, не мисли "- нещото прошепна

и мислите ми  той някак си упрекна.

Той е там, на ухото ми, говори

и всяка добра мисъл се опитва да пребори.

Все някога ще свикна,

че той е там и очите аз ще си отворя.

И по дяволските думи аз няма да говоря.

© Калоян Крумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??