Дяволът ли на ухото ми говори?
Или разумът ми дяволски отново съзнанието ми отвори?
"Давай, не мисли "- нещото прошепна
и мислите ми той някак си упрекна.
Той е там, на ухото ми, говори
и всяка добра мисъл се опитва да пребори.
Все някога ще свикна,
че той е там и очите аз ще си отворя.
И по дяволските думи аз няма да говоря.
© Калоян Крумов All rights reserved.