20.06.2009 г., 22:53 ч.

Дяволът в мен 

  Поезия » Любовна
1549 0 1

Сълзите на дявола се стичаха бавно

по кървясалото тяло на ангела.

Сълзите на дявола изведнъж пресъхнаха,

защото ангелските ù устни ги целунаха!

 

Дяволът в мен ме кара да правя лудости,

за да мога да живея собствен живот без правила!

Дяволът в мен ме кара да бъда друг,

който иска единствено отмъщение!

 

Сълзите на дявола се стекоха бавно,

ала когато ангелът ги спря с целувка една!

Нейните устни се изгориха в един миг,

а в следващия ангелът бе в Ада!

 

Сълзите на дявола този път пируваха,

бяха сълзи от щастие непознато!

Сълзите на дявола този път бяха истински,

защото бе изгубил своя красив ангел!

© Пацо Танчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??