Сълзите на дявола се стичаха бавно
по кървясалото тяло на ангела.
Сълзите на дявола изведнъж пресъхнаха,
защото ангелските ù устни ги целунаха!
Дяволът в мен ме кара да правя лудости,
за да мога да живея собствен живот без правила!
Дяволът в мен ме кара да бъда друг,
който иска единствено отмъщение!
Сълзите на дявола се стекоха бавно,
ала когато ангелът ги спря с целувка една!
Нейните устни се изгориха в един миг,
а в следващия ангелът бе в Ада!
Сълзите на дявола този път пируваха,
бяха сълзи от щастие непознато!
Сълзите на дявола този път бяха истински,
защото бе изгубил своя красив ангел!
© Пацо Танчев All rights reserved.