Ще бдя над теб по ангелски усърдна,
ще те влудявам дяволски прочувствена,
ще шепна името ти в слънчевите изгреви
и омагьосана в залезите ти ще се сгушвам!
По лунните пътеки ще те следвам,
звездите ще блестят поръсени от сбъднатост,
на сутринта в любовен дъжд ще се излеем,
в дъга ще претворим нюансите от чувства!
© МИСИЯ Всички права запазени