May 11, 2010, 11:45 AM

Дъга от чувства 

  Poetry » Love
697 0 0

    Ще бдя над теб по ангелски усърдна,
    ще те влудявам дяволски прочувствена,
    ще шепна името ти в слънчевите изгреви
    и омагьосана в залезите ти ще се сгушвам!
    По лунните пътеки ще те следвам,
    звездите ще блестят  поръсени от сбъднатост,
    на сутринта в любовен дъжд ще се излеем,
    в дъга ще претворим нюансите от чувства!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??