5.05.2017 г., 15:20 ч.

Дъжд 

  Поезия » Свободен стих
474 2 0

Дъжд,

Чакан или неочакван,

Пречистващ или приковаващ,

Ту сладък, ту горчив можеш да си.

Момент на слабост проявявам,

Щом по прозорците зашумиш.

Момент на сладост изживявам,

Когато сгушени горим,

Благодарение на теб сме спрели и мигът ще съхраним.

Дали си знак на тъга или на радост?

Дали под теб трептят две души?

Дали прикриваш истински сълзи

Или пречистваш нашите души?

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??