21.06.2009 г., 20:46 ч.

Дъжд 

  Поезия » Любовна
603 0 1

         Дъжд

Потрепва тихо твоят дъжд,

моменти разпилял...

дарявал ласка.

Единствен

и вали без страх...

Прибрах дъжда в очите си... под наем.

 

От дългото лутане

или от сълзи

ослепяха очите ми.

Тишината мълчи

и покрива лицето ми.

Всеки миг ще се превърна в мълчание...

Ще залепнат устните.

Безсилни ще паднат ръцете...

И всичко ще се вкамени...

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сълзите пречистват, дори и душата!
    Прекрасен стих!
Предложения
: ??:??