3.01.2008 г., 14:49 ч.

дъжд 

  Поезия » Бели стихове
696 0 4

Виж, отново вали,

дъждът от сърцето ми се лее навън.

Не, това не са сълзи,

не се заблуждавай.

 От сълзите боли.

Сълзите убиват всички мечти,

убиват сърцето дори.

Не се заблуждавай,

аз не плача.

Навън просто вали.

© Гълъбина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??