16.10.2007 г., 9:57 ч.

Дъжд... 

  Поезия
553 0 16
 

Вали дъждът и много нежно гали

с красива свежест топлата земя.

Докосват се, все още не разбрали,

какво един за друг са той и тя.


Опиянена от дъха му, тя попива

прохладата му с топлата си плът,

а той не спира да вали и са щастливи,

че заедно са нарисували света.


Стихия, страст и нежност вплетени,

взривяват на разсъмване нощта.

И дъжд! Необуздан, свободен, летен,

почувствал смела, независима земя.

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??