7.01.2008 г., 9:31 ч.

Дъжд (село Юлиево) 

  Поезия » Пейзажна
576 0 7
Дъжд

(село Юлиево)

Падат капки. Плачат листа.
Облаци тътнат. Вятър се смее.
Смучат буци. Пие пръстта.
Стрехи димят. Капчуците пеят.

Бляскат лъчи. Стрелкат се птици.
Хора бягат. Локви се плискат.
Вдишвам озон. Люлеят се жици.
Просто мълча. Мълния близка.

06. 05. 2007 г.

Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??