Jan 7, 2008, 9:31 AM

Дъжд (село Юлиево) 

  Poetry » Landscape
591 0 7
Дъжд

(село Юлиево)

Падат капки. Плачат листа.
Облаци тътнат. Вятър се смее.
Смучат буци. Пие пръстта.
Стрехи димят. Капчуците пеят.

Бляскат лъчи. Стрелкат се птици.
Хора бягат. Локви се плискат.
Вдишвам озон. Люлеят се жици.
Просто мълча. Мълния близка.

06. 05. 2007 г.

Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??