7 янв. 2008 г., 09:31

Дъжд (село Юлиево) 

  Поэзия » Пейзажная
585 0 7
Дъжд

(село Юлиево)

Падат капки. Плачат листа.
Облаци тътнат. Вятър се смее.
Смучат буци. Пие пръстта.
Стрехи димят. Капчуците пеят.

Бляскат лъчи. Стрелкат се птици.
Хора бягат. Локви се плискат.
Вдишвам озон. Люлеят се жици.
Просто мълча. Мълния близка.

06. 05. 2007 г.

Прага

© Станимир Тахов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??