8.06.2017 г., 14:29 ч.

Дъжд в душата 

  Поезия » Любовна
335 1 1

              Дъжд в душата

 

Вали на вън! В душата ми вали.

Боли на сън! На яве ме боли.

В окови съм от тебе окована!

Измамена, от тебе не разбрана!

 

Страхуваш се пред мен да си признаеш!

Страхуваш се пред мен да се покаеш!

Страхуваш се за прошка да ме молиш!

Не съм робиня за да ме затвориш!

 

Ще ти прося! Поне това умея.

Научих се в окови да живея.

Свикнах със сълзите и лъжата,

с болката! Дори със самотата!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??