17.10.2019 г., 11:40 ч.

Дъжд вали 

  Поезия
635 0 4

Дъжд вали

 

Пак ли дъждът е виновен,

че от очите ми се леят сълзи

или моят спомен е греховен.

Пареща капка по лицето ми пълзи.

Очите ти са две блеснали луни,

сърцето оголено без дрехи.

За тръпките луди не ме вини,

те са моите чувства и твоите успехи.

Безкрайно дълго пазих тайна,

че влюбена била съм в тебе.

Ще чакам минутата омайна

за дума, знак от ясното небе.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??