17.12.2008 г., 19:34 ч.

Дъждовен танц 

  Поезия » Любовна
639 0 8
Погледна ме и се усмихна,
не ще забравя този поглед,
докосна ме и аз притихнах,
не ще забравя този допир...
Целуна ме в дъжда
и го превърна
в приятел и съюзник вечен -
и всяка капка дъжд ме връща
към танца на страстта
и две тела преплетени...
Прегърна ме и с думи неизказани
показа колко съм ти близка,
очите ти говореха и пазеха
извивките на тялото ми диво...
И във  дъждовния ни танц вълшебен
усетих, че съм жива -
и тази страст и лудост,
и копнеж, и обич
във моето сърце прелива...

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??