28.10.2014 г., 23:21 ч.

Дъждовна нощ 

  Поезия » Любовна
794 0 2

В дъждовни нощи като тази,
когато вън не спира да вали.
Такива тръпки ме полазват
от чувството, че липсваш ми.


Когато няма те да ме прегърнеш
и в ушите ми да ми шептиш,
че няма да си тръгнеш,
докато до мен лежиш.


И те обичам, ала мълчаливо
не си до мен, за да е на глас.
Навън-студено, облачно, мъгливо,
но за тебе мисля само аз.


Прегръщам те за лека нощ
наум, очи затварям да заспя,
но сън не ме и хваща още,
докато не чуя ти гласа.


Когато кажеш ми да спя
спокойно и че ме обичаш,
тогава вече всяка тишина
на "лека нощ" прилича.


Заспивам, за да те сънувам.
Цяла нощ, до следващия ден.
И в сънищата си те целувам
и си винаги до мен.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • УУУ , човек ,, както е написано и казано
  • И аз така.
Предложения
: ??:??