10.10.2007 г., 19:07 ч.

Дъждовни капки 

  Поезия
583 0 2
Дъждовни капки


Дъхът ми топъл среща студеното стъкло...

Вали... Небето посивяло плаче...
А капките, досущ като моите сълзи,
не ще бъдат избърсани от някой...

Всеки облак носи твоя нежен аромат,
свещите незапалени угасват...
Така и ти любовта ми набързо угаси,
но устните ми твоите все още помнят!

Прегърни ме! Спаси ме ти от мрака!
Прогони облаците, запали свещта!
Избърши сълзите и не ме оставяй...
Но ето, че отново завалява и
умира любовта!

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??