23.11.2008 г., 2:10 ч.

Дъждовно 

  Поезия » Любовна
727 0 10



Късна вечер - с дъждовно небе,
а сред искрящите капки ти си прекрасен,
целуваш ме с меко дихание - кадифе,
и във прегръдката твоя разтапям се.

Изгаряш кръвта ми, разпалваш страстта,
и във дъждовния ритъм понасяш ме,
танцуваме двама в блаженство и сласт,
и всичко край нас е наситено с щастие.

Вали тихо, нежно - не искам да спира,
небето ни праща вълшебна магия -
и дива и луда страстта ни извира,
и чувствам се твоя дъждовна стихия.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??