26.02.2017 г., 13:56 ч.

Дъждовно 

  Поезия » Друга
288 0 8

Не плаче дъждът, но вали.
Рани лекуват с него цветята.
Със струи дъждовни - игли
шие радостен изгрев дъгата.

 

Сега е тъй мрачен денят,
сгушен сред облаци сиви.
Отвъд тях обаче блестят
копнежи за обич красива.

 

И ето слънце проряза
с топла усмивка дъжда.
С полет тъгата наказвам
и пак съм щастлива жена.

 

25.02.2017г.
Бадемов Цвят

© Mimi Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??