14.02.2007 г., 13:57 ч.

Дъждовно цвете 

  Поезия
871 0 14
Нощта е красива
под лампите
сребриста блести
със мокри очи
по стъклото рисува
цвете от спомени
дъждът във прозореца
тихо и нежно шепти-
с гласът на Bryan Adams-
Have you ever reali loved a woman...
посягам със длан
да откъсна
цветето за мен...
стопено изтича
по дланите
затварям очи
дъждът ме целува
рисувам му слънце
което се смее
утрото наднича
в сърцето ми
спускам завесите
заспивам
със цвете от дъжд
във очите си...

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??