19.04.2016 г., 20:36 ч.

Дъждът е спомен за невинност 

  Поезия » Гражданска
779 1 19

Дъждът е спомен за невинност

във вените ми от години

и колко и да е обидно-

подписва се със мойто име.

 

Разсича ме като завеса,

вали ме в пустота от „Аз съм”

и стича се безумно весел

в смеха, във който съм угаснал.

 

Рисува себе си във капка

в окото ми – притихнал люляк,

край който босоног хлапак съм,

подгонил в нищото светулка.

© Владимир Владимиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??