26.08.2008 г., 8:48 ч.

Дълго, дълго... 

  Поезия
747 0 19

Дълго, дълго,

тежко, тежко,

най-тежкото нося.

А пък... колко ми е душата.

Още, още,

сигурно, сигурно,

на сухо място

ще стъпвам...

Ръцете, ръцете -

най-празното празно...

А помежду -

приютено небе.

Друго

скривалище търся

за бодливата нежност,

дето в сърцето ми Е...

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??