2.12.2016 г., 0:04 ч.

Държавните субсидии за партиите 

  Поезия » Гражданска, Епиграми
663 0 0

Народът каза мнението си в избирателните урни,

но една от задачите най-трудни

е алчността и наглостта да победиш...

Народе, има за какво да се гневиш!

© Георги Всички права запазени

Депутатите запазиха непроменени субсидиите за партиите(11 лева за един глас).

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1626666

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??