25.07.2007 г., 9:23 ч.

ДЪРВЕНО 

  Поезия
353 0 2
ДЪРВЕНО

Когато залезът спъне
слънцето бяло
и върне го пак на небето,
сънят ти избяга и паднеш на тръни,
пази се, не гризвай дръвцето!
Когато вятърът реже
тялото твое
и хапват от тебе невежи,
пази се, не гушвай букета!
Когато водата преглътне
последния залък,
залее земята с морета,
не плувай, защото е мътно.
Търси си високи дървета!

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??