25.10.2017 г., 12:53 ч.

Дърво 

  Поезия » Друга
423 0 2

        ДЪРВО

 

Птици вече не гнездят,

не прелитат те над мен.

Голите ми клони спят                    

във съня на зимен плен.

 

Пуста е душата

без слънцето и смеховете песенни.

Свита под кората,

вехне, като моите тъжни есени.

 

Ала птичките с крилцата

майски ветрове лелеят.                         

Скачат палави децата,

пеят, тичат и се смеят!

© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??