Oct 25, 2017, 12:53 PM

Дърво 

  Poetry » Other
399 0 2

        ДЪРВО

 

Птици вече не гнездят,

не прелитат те над мен.

Голите ми клони спят                    

във съня на зимен плен.

 

Пуста е душата

без слънцето и смеховете песенни.

Свита под кората,

вехне, като моите тъжни есени.

 

Ала птичките с крилцата

майски ветрове лелеят.                         

Скачат палави децата,

пеят, тичат и се смеят!

© Иван Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??