19.08.2015 г., 16:51 ч.

Дързък залез 

  Поезия
573 0 6

Дързък залез!

Отнася очите.

С тях и душата ми -

високо, там нейде, при твоята…

Вплита две същности в танц.

Балната зала блестяща е!

Птиците следват ни в транс.

Пламват крилете им – перести облаци.

По устрем остават, като нас – по души.

Сам Бог покланя ни се и мълчи…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??