13.06.2010 г., 20:39 ч.

Е, как да стане?!? 

  Поезия » Друга
599 0 1

Какво да направя - се чудя...
С целувки и нежност
ли пак да те будя,
или да разкъсам
тишината на утрото
с викове луди
за чувства събудени?!?
Какво да направя...
Сутрин в трамвая ме гледат
с присъда -
"Гле'й к'ва е луда!
Песен припява,
от любов превъртяла"
Така съм учудена!
Какво да направя,
та целият свят

да приеме една вяра -
че Бог е Любов!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??