25.04.2013 г., 12:28 ч.

* * * 

  Поезия
407 0 1

ще се стопи като сняг, ще

изчезне като кратък дъжд,

обичай, докато можеш...

благославяй чувствата,

докато си в състояние,

живей сега -

защото ще е късно,

когато вече

забравиш

и просто не искаш

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??