7.07.2007 г., 13:28 ч.

* * * 

  Поезия
583 0 4

Каква не бях за теб?
Каква поиска да съм и не станах?
Светица? Блудница безпътна?
Кралица? Просякиня на любов?
Ангел и демон безкръвен...
Красива, добра, силна безмерно
и слаба без дъх...
Страхлива и страшна, и винаги с теб -
да обичам живота и най-много теб!
Да бъда безстрашно подвластна
на твоята воля, на твойте лъжи и капризи,
да бъда отчайващо зла и безпаметно груба...
Да жертвам мечтите си в твоето име,
в замяна на капки любов...
Каква ме поиска да бъда за теб и не бях,
и отказах да бъда?

© Белназ Гегова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??